Rande

Čas ve dvou je prostě někdy potřeba. A když ne ve dvou, tak tedy ve třech. I procházce a kafíčku ve třech už se dá říkat rande.

Procházka kohoutovickou oborou v nádherném podvečerním světle.



A posezení v  novém Hejwi café, v budově kohoutovické polikliniky. Já jsem sice milovník kaváren, ale houby recenzent, nejím žádné dortíky ani jiné pochutinky, vlastně ani nepiju kafe, jenom ochutnávám, a v Hejwi si dávám stereotypně meduňkový čaj a dvě deci vody. Co tedy o Hejwi café říct?
Kafe mají dobré, Tom ho ozkoušel. A dorty si pečou vlastní. Mám tuhle kavárnu ráda (už jsem tam byla dvakrát plést), je kousek od nás, líbí se mi interiér a je tam klídek, někdy až moc, přála bych jim víc zákazníků. A jako bonus na každého nově příchozího zaštěká, vyběhne se podívat (a pak zase zaleze) omotýlkovaný sympaťák.












Komentáře

  1. Vypadá to krásně, ale dalekooo. Pokusím se to ještě stihnout, než zmizím z Brna, protože psa gentlemana si nemůžu nechat ujít.
    Až tam příště budete, nakoukněte do Tracyho tygra, je to (podle mě) nejlepší a nejvzácnější vydání, jaké existuje. Já ho sháněla dva roky a cením si ho nad zlato :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tip, do knížky nakouknu... A kavárnu fakt doporučuju! Snad se nám, holka, udrží (i když je pro spoustu lidí z ruky, bohužel).

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vlaštovky

Steek

Můj minimalistický šatník