Localité

Včera odpoledne jsme si udělali další randíčko ve třech. Zvolili jsme osvědčený postup: nejprve obchod s látkami, potom kavárna. A protože ve Fusionu bylo na nás až moc plno, vyzkoušeli jsme Café Localité. Kavárna je to nová, na dvoře domu U Tří knížat, na místě kde dřív bývala Růžová slepička, kterou jsme ani nestihli navštívit, i když jsme to měli v plánu. 

Localité si založila a provozuje slečna z jižní Moravy, co je prý pořád od kávy. Ochutnali jsme kafíčko i víno a taky meduňkový čaj z čerstvé meduňky z malé "zahrádky" přímo ve dvoře. Zahrádku jsem nestihla vyfotit, protože se dalo do deště a tak jsme trochu neplánovaně museli prozkoumat i interiér kavárny.

S Radovánkem už to v kavárnách není, co bývalo. Začal být dost hlučný a dožaduje se prozkoumání všeho, co vidí, takže poté, co ho přestaly bavit Tomovy sluneční brýle, jsme raději prohlásili rande za ukončené a vyrazili domů. Ale Localité můžeme určitě doporučit, nejspíš i těm, kdo mají rádi sladké, dortíky si slečna peče vlastní a podle toho, co říkala paním u vedlejšího stolu, mají prý úspěch.










Komentáře

  1. Tady si zase někdo vyhrál s interiérem. :) Mrkám na židle a stěnu z novin. Ty nové kavárny jsou prostě paráda, inspirace na každém kroku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Židle se mi líbí moc. Stěna z novin na první pohled taky, na druhý ještě jo, na třetí mi přijde trochu rušivá, titulky chytají pozornost a pak jste i u kávy obklopena hospodářskými krizemi, politikou a podobným :)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vlaštovky

Steek

Můj minimalistický šatník