Showroom Vlněných sester

Včera jsme s Tomem strávili pár hodin v Králově Poli. Vlněné sestry slavnostně otevíraly svůj nový showroom. Pletařský ráj. Přadena a klubíčka, barvy, materiály. Jsem moc ráda, že jsme mohli za Foto Daňkovi být u toho. Dopoledne byl showroom plný nadšených žen. Vítaly se s Helenou a Kateřinou. Vybíraly příze. Dotýkaly se, porovnávaly barvy, radily se navzájem. Spousta ruchu a spousta radosti.
Když jsme pak dorazili odpoledne, byla už atmosféra výrazně klidnější. Přišel čas na povídání, prohlížení knih s návody a taky - konečně - na společné pletení. 

Přemýšlela jsem o přízích. Jsou možná drahé? Ale krásné. A kvalitní. A dělají radost, která byla včera hodně patrná. A pletení je relaxace. Zvlášť to společné. Moc Vlněným sestrám fandím, a věřím, že jim bude obchůdek dobře prosperovat. A těším se, až tam zase vyrazím. Nejspíš brzy. Slíbila jsem Verunce, že ji nechám vybrat si klubíčko. Už asi tuším, které to bude. Na jednom ze stojanů včera viselo takové zelené. Zářivě zelené. :) 

Fotky musíme nejprve upravit. A pak je stejně vyvěsí Sestry na svém blogu samy. Takže teď jen jednu jedinou ilustrační. Že jsme se včera dobře bavili.





Komentáře

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Vaše fotky, které jste na otevírání nafotili, jsou velmi pěkné. A nejen pěkné - je v nich kus radostné atmosféry a souznění. Petra

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vlaštovky

Steek

Můj minimalistický šatník