Do zoo

Po několika letech v pražské zoo. Spousta nového tam vyrostlo, spousta se toho změnilo k lepšímu. Musím se přiznat, že jsem byla nadšená. Naši brněnskou zoo mám taky ráda a trávili jsme tam v létě v průměru jedno dopoledne týdně, ale Praha je jiná liga :) Slabost mám pro gorily, nezklamaly ani tentokrát. Ale nejvíc jsme se stejně pobavili s ledním medvědem, který si plavání naznak i pod vodou vysloveně užíval.

A během celé návštěvy jsem měla důvod k radosti z Verunky. Jak je spontánní a ze všeho nadšená. Gorilkám zazpívala "hello cheeky, cheeky monkey", řekla jim, jak je má ráda, pochválila Richardovy svaly :) ... no byla jsem pyšná a říkala si, že možná neděláme ve výchově všechno úplně špatně. Ta pozitivní energii, která z Verči tryskala, a Radovanova spokojenost během celých těch tří hodin v zoo - mám se od nich co učit.



















Komentáře

  1. Odpovědi
    1. Jo, byl, a taky pěkně vytrvalej. V Brně taky takhle labužnicky plavou na zádech, ale bohužel daleko od návštěvníků.

      Vymazat
  2. Byli jsme před půl rokem poprvé a medvěd nám taky hezky zaplaval. :)) Nejvíc mě nadchly ty nové pavilony a Rypoši! Úžasně škaredí tvorečkové. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak rypoše jsme neviděli, teď jsem si je googlila :) Tak příště. Nestihli jsme tentokrát všechno, a co mě mrzelo, byl z technických důvodů zavřený pavilon hrochů. Takže až budem příště v Praze, myslím, že se do zoo vypravíme znovu.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vlaštovky

Steek

Můj minimalistický šatník