Tylová

Po delší době zas u stroje. Nechápu, proč některé věci tak dlouho odkládám a pořád mě "straší" v hlavě, a když se na ně pak vrhnu, jsou hotové za chvíli a dobrý pocit zaručen (většinou). Jako tahle Verunčina tylová sukénka na tanečky. Látky byly doma nakoupené už asi měsíc, a sukni jsem ušila až včera dopoledne, protože po dvou týdnech nemoci měla Verča jít zase tancovat a já ji chtěla namotivovat.
Šila jsem rychle a dost "prasácky", řekla bych, bez přemýšlení, bez pořádného měření, ale zvenku to není (moc) vidět, Verunka nadšena a já na první pokus spokojena. Jen si sukni V. stačila do odpoledne počurat a na tanečky musela jít ve staré bavlněné sukýnce.

Divoký tanec na posteli.


Pózování na stole.



A na závěr zaučování nového šicího pomocníka.


Komentáře

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Ty brďo je reakce na sukni nebo na Radovana se špendlíkama nebo na naši hololožnici s oprýskanou omítkou (ale tu už vlastně znáš :)?

      Vymazat
    2. Reakce na Tvoje super schopnosti! Ale Radovánek se špendlíky je samozřejmě výborný. Taky máme doma takovou pomocnici. Špendlíky nejradši zapichuje podle barev do kostek. Prý jsou to květiny. No a ta černobílá fotka Verunky se mi hrozně líbí! Tvoření a dětem zdar.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Steek

Vlaštovky

Můj minimalistický šatník