Dlouhá punčocha otevřela!


Dlouhá punčocha, naše nejoblíbenější knihkupectví s dobrými knihami pro děti, měla včera velký den - otevřela kamenný obchůdek. Na pěkném místě na rohu Jiráskovy ulice a Obilního trhu v Brně, kousek od porodnice, dětského hřiště, cukrárny a nedaleko od Botičkárny, kam maminky houfně chodívají svým dětem pro botky.
Někteří nedočkaví tatínkové - jak je vidět - před obchůdkem raději i nocovali, aby měli jistotu, že na ně zbude místo při představení divadélka kamishibai. (A legraci si dělám jen trošku, na divadle opravdu narváno bylo a ne na všechny se dostalo, někteří museli koukat přes výlohu.)
My jsme měli možnost nasávat atmosféru, prohlížet si krásné knížky, nasávat vůni kávy (tady i s sebou) a fotit skoro celý včerejší den, jen s přestávkou na oběd a odpolední spánek. Bylo nám v obchůdku moc příjemně, držíme mu palce a rádi se budem vracet!

A z Punčochy jsme vyrazili na naši první demonstraci. Náměstí Svobody, lidí podle mého docela dost, atmosféra pozitivní. Tak snad to k něčemu bude...? Petici, která vyzývá poslaneckou sněmovnu k novému hlasování o předsedovi kontrolní komice GIBS, je možné podepsat ještě během dneška, místa, kde je petice k dispozici v Brně, najdete na seznamu ve druhé půlce textu zde.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vlaštovky

Steek

Můj minimalistický šatník