Bunda pro Verču

Návod i střih jsem měla koupený doma už od podzimu. Ale tak moc se mi do ní nechtělo... tušila jsem, že šití bude složité a zdlouhavé a hlavně nové a já bývám před novými věcmi většinou krapet váhavá. Až předpověď počasí, která prozradila blížící se jaro, mě přiměla střih vytisknout a slepit (největší zkouška trpělivosti na celém šití, které nakonec díky podrobnému fotonávodu tak hrozné nebylo), obkreslit, nastříhat a ušít.

Můj zatím nejsložitější výtvor. Zdaleka ne dokonalý. Nejsem zrovna pečlivá a v kombinaci s netrpělivostí z toho vyplývá, že není radno dívat se bundě příliš zblízka na detaily. No ale modelce sluší i sedí, byť by mohla být delší (šila jsem záměrně větší velikost, čemuž odpovídá délka rukávů, ale celé bundy už tolik ne). Výsledná spokojenost nicméně docela veliká.








Komentáře

  1. Je moc hezká!
    Mě čekají bundy a kalhoty pro všechny tři, ale vzhledem k tomu, že se pořád plácám v nemocích (jen já, děti jsou zdravé a o to je to náročnější :D), tak všechno čeká a čeká :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Já zatím ani nepřemýšlím v kategoriích, jestli je nebo není pěkná :) ale jsem ráda, že jsem ji podle toho návodu zvládla ušít. A Tobě přeju brzké zotavení!

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vlaštovky

Steek

Můj minimalistický šatník