Tyrkysová revoluce

Minulou sobotu vypukla v Brně tyrkysová revoluce. A my jsme byli u toho. A bylo to skvělý! :) Poněkud živelná organizace a chaos mi připomněly těch pár let práce v CDV. S tím rozdílem, že u práce pro Pavla Fischera a jeho kampaň jsem neustále vnímala velkou smysluplnost. Takže i když jsem řešila, jestli bude v sále Břetislava Bakaly dost jídla pro těch 100 - 200 nebo kolik že přijde lidí?, a říkala si, jestli mám tohle zapotřebí, věděla jsem někde v hloubi duše, že mám. 

Jídla nakonec bylo tak akorát. Atmosféra výborná. Ten moment, kdy Verunka předává Pavlovi svůj obrázek - jeho portrét - si opakovaně pouštím z videozáznamu a prostě ho miluju. "Děkuju ti. Ten pán má tu modrou kravatu, že jo?" "To seš ty!" :D




Moc ráda mám taky video natočené chvilku potom, co mezi nás PF dorazil. Až ze záznamu jsem zjistila, že se celou dobu usmívám, jak kdybych byla na drogách :) 



No a v neděli už zase do práce. Volební noviny se myslím dost povedly a tak se mi i docela dobře rozdávaly. (Kamelot ze mě ale teda nikdy nebude.)



Včera jsme šli celá rodina volit. A teď už jen čekáme, jak to dopadne... Samozřejmě doufám, že by to třeba mohlo klapnout. Ale kdyby ne - nějak doufám, že to propojení lidí, nadšení, energie... pro dobrou věc, který jsem mezi dobrovolníkama zažila, se neztratí. 

Komentáře

  1. Vždy, když mi někdo v Brně nabízel tyto noviny, vybavili jste se mi vy, že určitě taky někde rozdáváte. :-) Dík za energii, kterou jste do podpory PF vložili.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, není zač :) řekla bych, že víc energie jsme my sami načerpali. A noviny byly super, rozdávala jsem je ráda, o dost radši než letáky. Měla jsem pocit, že dávám fakt něco kvalitního :)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vlaštovky

Steek

Můj minimalistický šatník