Moment(k)y z dovolené a Radís 2

Pár fotek z naší vydařené litoměřické dovolené. Koncert na náměstí, hračky a lego, cvičení a volejbal, procházka po poli, dopravní hřiště (Verunka poprvé na kole s kolečkama!) a tanec v dešti - pro mě jeden z nejsilnějších zážitků a asi jediná pozitivní věc na tom šíleném dlouhodobém suchu. A na závěr cestou zpátky v Praze zastávka v Tvojí mámě ve Vršovicích. Příjemná kavárna a výborný rakytníkovo-jablečný most kyselý tak, až se huba křiví. Mňam!
 











V Litoměřicích oslavilo to naše "miminko" druhé narozeniny. Je to už velký kluk s vlastním názorem, a nebojí se ho nejrůznějšími způsoby prosazovat. Snaží se vyrovnat svojí ségře, kterou má myslím dost rád (a ona jeho snad taky - aspoň většinou), a miluje baláky ve všech podobách. (Pro nezasvěcené: pojem baláky zahrnuje všechny stavební stroje, dále nákladní auta a kamiony, traktory, kombajny. Pokud se nepletu, slovem stejného významu čeština nedisponuje. Tedy - dosud nedisponovala.)
Jo, a musím říct, že kytara dodává narozeninovému blahopřání úplně nový rozměr. Emotivnější a slavnostnější. "Ráádís má narozeniny..."









Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Steek

Vlaštovky

Můj minimalistický šatník